UYGULAMALI YÖNETİM BİLİMLERİ YÜKSEKOKULU
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Danışma Kurulu Üyeleri
No: |
Adı Soyadı |
Kurum |
1. |
Ahmet Oğuz Özkardeş |
İZTO – Konaklama Meslek Komite Temsilcisi |
2. |
Ali Ateş |
İl Tarım ve Orman Müdürlüğü |
3. |
Alpaslan Dinler |
Kaya İzmir Thermal & Convention |
4. |
Deniz Sipahi |
Hürriyet Gazetesi Yazarı |
5. |
Ebru Kaynar |
IEU Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Mezunu |
6. |
Hande Arslanalp |
İTALTUR İzmir GastroFest Yaratıcısı |
7. |
K. Nazan Turhan |
İzmir Ekonomi Üniversitesi |
8. |
Kıvanç Meriç |
İZTO - Turizm, Seyahat Acentaları İşletmeleri Meslek Komite Temsilcisi |
9. |
Melih Demirel |
Dream Grubu Markalar Şefi |
10. |
Metin Saruhanlı |
Arpége Patisserie |
11. |
Muzaffer Özdamar |
IEU Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Mezunu |
12. |
Nihal Kadıoğlu Çevik |
İl Kültür Turizm Müdürlüğü |
13. |
Osman Sezener |
OD Urla – MA Urla – Pizza Venedik- Venedik Catering |
14. |
Ozan Kumbasar |
Urla Vino Locale |
15. |
Ömer Edip Ocakoğlu |
İl Milli Eğitim Müdürlü - Konak Alsancak Nevvar Salih İşgören Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi |
16. |
Ömer Kartın |
Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Gastronomi İhtisas Komite Başkanı |
17. |
Rıdvan Gürgönül |
İZTO - Pasta ve Şekerlemeler İşletmeleri Meslek Komite Temsilcisi |
18. |
Rıza Elibol |
Swissotel Büyük Efes |
19. |
Serap Ünal |
Ege İhracatçı Birlikleri |
20. |
Sezer Yiğit Altınkapı |
İZTO - Restoran, Kafe ve Eğlence Yerleri Meslek Komite Temsilcisi |
21. |
Tolga Gencer |
Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) – TÜRSAB yönetim kurulu üyesi |
22. |
Turgay Bucak |
İzmir Aşçılar Derneği Başkanı |
23. |
Yakup Demir |
İZTO - Ekmek ve Unlu Mamuller İşletmeleri Meslek Komite Temsilcisi |
24. |
Yeşim Gül Özdoğan |
Euronorm Danışmanlık Ve Eğitim Hizmetleri |
25. |
Yusuf Vangöl |
Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği |
26. |
Zeynep Tansuğ |
İzmir Ticaret Borsası Temsilci |
HABER |TÜM HABERLER
‘Ege Otları’ Yok Sattı: Sadece Yerken Değil Okurken de Sevdik
İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Betül Öztürk ve Yazar Doç. Dr. Ahmet Uhri’nin kaleme aldığı
“Genlerimizde İyi Eğitim Var”
İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde (İEÜ) 2022-2024 yılları arasında profesörlük, doçentlik ve doktor öğretim üyeliği kadrosuna atanan 104 akademisyen için özel bir tören düzenlendi.
Travel Turkey’de ‘İzmir Ekonomi’ Rüzgarı
İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ), Türkiye’nin en büyük turizm fuarlarından biri olan ve 7-9 Aralık 2023 tarihlerinde 17’nci kez kapılarını açan Travel Turkey
Minik Şeflerden Yılbaşı Kurabiyeleri
İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Beyaz Köşk Anaokulu'nda eğitim gören çocuklar, yeni yıl coşkusunu erken başlatarak Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileriyle yılbaşı
Geleceğin Şeflerinden Ege'ye Özgü Lezzetler
İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, bu yıl ‘değişimin öncüleri ve gıdanın geleceği’ temasıyla 6’ncısı düzenlenen İzmir GastroFest’e damga
İEÜ’lü Gençlerden ‘Lezzet’ Yolculuğu
İzmir’in en büyük yeme, içme ve eğlence festivallerinden biri olan GURMEFEST’e, İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerinin hazırlayıp
Gastronomiye ‘Michelin’ Dopingi
Dünyanın en prestijli restoran değerlendirme sistemlerinden biri olan Michelin Rehberi, Türkiye’deki seçkisine İzmir ve Bodrum’u ekledi.
‘Mutfak'ta Dubai Fırsatı
Ferdi Baba, Fabrice Restaurant ve Baba Pizza markalarıyla bu yıl Dubai’ye açılmaya hazırlanan Bilsev Group, İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Gastronomi ve Mutfak