UYGULAMALI YÖNETİM BİLİMLERİ YÜKSEKOKULU
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Zorunlu stajınızı Yalıkavak/Bodrum'un en iyi butik oteli olan Allium Bodrum Resort & SPA'da yapma fırsatını yakalamak ister misiniz?
Allium Bodrum Resort & SPA'da yapma fırsatını yakalamak ister misiniz?
Pozisyon
Yiyecek & İçecek – Önbüro – Mutfak Departmanında zorunlu staj
Garson• Barmen • Bellboy • Komi
Aranılan Özellikler
Zorunlu staj yapabilecek öğrenciler,
İyi düzeyde İngilizce bilen,
Kendine güvenen, dış görünümüne önem veren,
Vizyonu açık, uluslararası bir markada kendini geliştirmek isteyen,
Haftanın 6 günü çalışabilecek,
Staj Süresi
Başlangıç tarihi öğrencinin sınav durumuna göre değişebilir.
Yan Haklar
Sigorta (SGK) fakültenin öğrenci zorunlu staj onayı doğrultusunda üniversitenin sorumluluğundadır.
Asgari ücretin %60'ı, personel lojmanları, personel servisi (servisler mesai saatlerine göre organize edilmiş
olacaktır), servis hizmet bedeli, personel üniforması, personel kafeteryası’nda 3 öğün yemek, şirket tarafından
temin edilecektir.
Başvuru süreci
Bu pozisyona başvurmak isteyen öğrencilerin fotoğraflı özgeçmişlerini careers@alliumbodrum.com e-posta adresine
30 Nisan 2024 Salı gününe kadar iletmeleri gerekmektedir.
HABER |TÜM HABERLER
‘Ege Otları’ Yok Sattı: Sadece Yerken Değil Okurken de Sevdik
İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Betül Öztürk ve Yazar Doç. Dr. Ahmet Uhri’nin kaleme aldığı
“Genlerimizde İyi Eğitim Var”
İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde (İEÜ) 2022-2024 yılları arasında profesörlük, doçentlik ve doktor öğretim üyeliği kadrosuna atanan 104 akademisyen için özel bir tören düzenlendi.
Travel Turkey’de ‘İzmir Ekonomi’ Rüzgarı
İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ), Türkiye’nin en büyük turizm fuarlarından biri olan ve 7-9 Aralık 2023 tarihlerinde 17’nci kez kapılarını açan Travel Turkey
Minik Şeflerden Yılbaşı Kurabiyeleri
İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Beyaz Köşk Anaokulu'nda eğitim gören çocuklar, yeni yıl coşkusunu erken başlatarak Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileriyle yılbaşı
Geleceğin Şeflerinden Ege'ye Özgü Lezzetler
İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, bu yıl ‘değişimin öncüleri ve gıdanın geleceği’ temasıyla 6’ncısı düzenlenen İzmir GastroFest’e damga
İEÜ’lü Gençlerden ‘Lezzet’ Yolculuğu
İzmir’in en büyük yeme, içme ve eğlence festivallerinden biri olan GURMEFEST’e, İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerinin hazırlayıp
Gastronomiye ‘Michelin’ Dopingi
Dünyanın en prestijli restoran değerlendirme sistemlerinden biri olan Michelin Rehberi, Türkiye’deki seçkisine İzmir ve Bodrum’u ekledi.
‘Mutfak'ta Dubai Fırsatı
Ferdi Baba, Fabrice Restaurant ve Baba Pizza markalarıyla bu yıl Dubai’ye açılmaya hazırlanan Bilsev Group, İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Gastronomi ve Mutfak