UYGULAMALI YÖNETİM BİLİMLERİ YÜKSEKOKULU

Gastronomi ve Mutfak Sanatları

GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ KALİTE EL KİTABI

KALİTE EL KİTABI HAKKINDA

Amaç

İzmir Ekonomi Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, alanında öncü bir bölüm olmayı hedeflemekte; bu hedefe ulaşmada ise, sürekli gelişim ve iyileştirme faaliyetlerini kalite sürecinin bir parçası olarak görmektedir. Yükseköğretimde kalitenin sağlanabilmesi ve sürdürülebilmesine yönelik olarak, Avrupa standartları ve Yükseköğretim Kalite Kurulu’nun yanı sıra İzmir Ekonomi Üniversitesi kurumsal stratejileri, Kalite Yönetim Sistemi’nin oluşturularak, kalite politika ve prosedürlerinin hazırlanması, kalitenin sürekli iyileştirilmesi için stratejiler geliştirilmesi ve uygulanması gerekliliğini ortaya koymaktadır.

Bölümümüzce hazırlanan Kalite El Kitabı’nın amacı “eğitim-öğretim”, “araştırma-geliştirme”, “toplumsal katkı” “uluslararasılaşma” ve “yönetim sistemi” süreçlerinin sürekli iyileştirilmesi ve bu iyileştirmenin devamlılığı esas alınarak nitelikli çıktılara ulaşılmasını kapsamaktadır. Kitap, İzmir Ekonomi Üniversitesi 2013-2023 Stratejik Planı göz önünde bulundurularak ulusal ve uluslararası standartları, mevzuatları kapsayacak şekilde hazırlanmıştır.

 

 

Kalite Komisyonu

Uygulamalı Yönetim Bilimleri Yüksekokulu

 

 

 

 

 

 

DANIŞMA KURULU ÜYELERİMİZ

 

No:

Adı Soyadı

Kurum

1.

Ahmet Oğuz Özkardeş

İZTO – Konaklama Meslek Komite Temsilcisi

2.

Ali Ateş

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü

3.

Alpaslan Dinler

Kaya İzmir  Thermal & Convention

4.

Deniz Sipahi

Hürriyet Gazetesi Yazarı

5.

Ebru Kaynar

IEU Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Mezunu

6.

Hande Arslanalp

İTALTUR İzmir GastroFest Yaratıcısı

7.

K. Nazan Turhan

İzmir Ekonomi Üniversitesi

8.

Kıvanç Meriç

İZTO - Turizm, Seyahat Acentaları İşletmeleri Meslek Komite Temsilcisi

9.

Melih Demirel

Dream Grubu Markalar Şefi

10.

Metin Saruhanlı

Arpége Patisserie

11.

Muzaffer Özdamar

IEU Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Mezunu

12.

Nihal Kadıoğlu Çevik

İl Kültür Turizm Müdürlüğü

13.

Osman Sezener

OD Urla – MA Urla – Pizza Venedik- Venedik Catering

14.

Ozan Kumbasar

Urla Vino Locale

15.

Ömer Edip Ocakoğlu

İl Milli Eğitim Müdürlü - Konak Alsancak Nevvar Salih İşgören Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi

16.

Ömer Kartın

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Gastronomi İhtisas Komite Başkanı

17.

Rıdvan Gürgönül

İZTO - Pasta ve Şekerlemeler İşletmeleri Meslek Komite Temsilcisi

18.

Rıza Elibol

Swissotel Büyük Efes

19.

Serap Ünal

Ege İhracatçı Birlikleri

20.

Sezer Yiğit Altınkapı

İZTO - Restoran, Kafe ve Eğlence Yerleri Meslek Komite Temsilcisi

21.

Tolga Gencer

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) – TÜRSAB yönetim kurulu üyesi

22.

Turgay Bucak

İzmir Aşçılar Derneği Başkanı

23.

Yakup Demir

İZTO - Ekmek ve Unlu Mamuller İşletmeleri Meslek Komite Temsilcisi

24.

Yeşim Gül Özdoğan

Euronorm Danışmanlık Ve Eğitim Hizmetleri

25.

Yusuf Vangöl

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği

26.

Zeynep Tansuğ

İzmir Ticaret Borsası Temsilci

E-Chef BİR TIKLA KARŞINDA

 SOSYAL MEDYA

İzmir Ekonomi Üniversitesi
izto logo
İzmir Ticaret Odası Eğitim ve Sağlık Vakfı
kuruluşudur.
ieu logo

Sakarya Caddesi No:156
35330 Balçova - İzmir / TÜRKİYE

kampus izmir

Bizi Takip edin

İEU © Tüm hakları saklıdır.