UYGULAMALI YÖNETİM BİLİMLERİ YÜKSEKOKULU
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ KALİTE EL KİTABI
KALİTE EL KİTABI HAKKINDA
Amaç
İzmir Ekonomi Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, alanında öncü bir bölüm olmayı hedeflemekte; bu hedefe ulaşmada ise, sürekli gelişim ve iyileştirme faaliyetlerini kalite sürecinin bir parçası olarak görmektedir. Yükseköğretimde kalitenin sağlanabilmesi ve sürdürülebilmesine yönelik olarak, Avrupa standartları ve Yükseköğretim Kalite Kurulu’nun yanı sıra İzmir Ekonomi Üniversitesi kurumsal stratejileri, Kalite Yönetim Sistemi’nin oluşturularak, kalite politika ve prosedürlerinin hazırlanması, kalitenin sürekli iyileştirilmesi için stratejiler geliştirilmesi ve uygulanması gerekliliğini ortaya koymaktadır.
Bölümümüzce hazırlanan Kalite El Kitabı’nın amacı “eğitim-öğretim”, “araştırma-geliştirme”, “toplumsal katkı” “uluslararasılaşma” ve “yönetim sistemi” süreçlerinin sürekli iyileştirilmesi ve bu iyileştirmenin devamlılığı esas alınarak nitelikli çıktılara ulaşılmasını kapsamaktadır. Kitap, İzmir Ekonomi Üniversitesi 2013-2023 Stratejik Planı göz önünde bulundurularak ulusal ve uluslararası standartları, mevzuatları kapsayacak şekilde hazırlanmıştır.
Kalite Komisyonu
Uygulamalı Yönetim Bilimleri Yüksekokulu
DANIŞMA KURULU ÜYELERİMİZ
|
HABER |TÜM HABERLER
Travel Turkey’de ‘İzmir Ekonomi’ Rüzgarı
İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ), Türkiye’nin en büyük turizm fuarlarından biri olan ve 7-9 Aralık 2023 tarihlerinde 17’nci kez kapılarını açan Travel Turkey
Minik Şeflerden Yılbaşı Kurabiyeleri
İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Beyaz Köşk Anaokulu'nda eğitim gören çocuklar, yeni yıl coşkusunu erken başlatarak Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileriyle yılbaşı
Geleceğin Şeflerinden Ege'ye Özgü Lezzetler
İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, bu yıl ‘değişimin öncüleri ve gıdanın geleceği’ temasıyla 6’ncısı düzenlenen İzmir GastroFest’e damga
İEÜ’lü Gençlerden ‘Lezzet’ Yolculuğu
İzmir’in en büyük yeme, içme ve eğlence festivallerinden biri olan GURMEFEST’e, İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerinin hazırlayıp
Gastronomiye ‘Michelin’ Dopingi
Dünyanın en prestijli restoran değerlendirme sistemlerinden biri olan Michelin Rehberi, Türkiye’deki seçkisine İzmir ve Bodrum’u ekledi.
‘Mutfak'ta Dubai Fırsatı
Ferdi Baba, Fabrice Restaurant ve Baba Pizza markalarıyla bu yıl Dubai’ye açılmaya hazırlanan Bilsev Group, İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Gastronomi ve Mutfak
Mutfak 'Depremzedeler' İçin Açıldı
İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nün 25 öğrencisi, depremden en çok etkilenen şehirlerden biri olan Hatay’a gönderilmek üzere raf
Lezzetli sofraların vazgeçilmezi ‘Ege otları’
Anadolu sofralarını yüzlerce yıldır donatan Ramazan yemekleri, İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü mutfağında, Ege otlarının lezzetiyle günümüze uyarlanıyor.