SCHOOL OF APPLIED MANAGEMENT SCIENCES
Gastronomy and Culinary Arts Program
Advisory Board Members
No: |
Adı Soyadı |
Kurum |
1. |
Ahmet Oğuz Özkardeş |
İZTO – Konaklama Meslek Komite Temsilcisi |
2. |
Ali Ateş |
İl Tarım ve Orman Müdürlüğü |
3. |
Alpaslan Dinler |
Kaya İzmir Thermal & Convention |
4. |
Deniz Sipahi |
Hürriyet Gazetesi Yazarı |
5. |
Ebru Kaynar |
IEU Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Mezunu |
6. |
Hande Arslanalp |
İTALTUR İzmir GastroFest Yaratıcısı |
7. |
K. Nazan Turhan |
İzmir Ekonomi Üniversitesi |
8. |
Kıvanç Meriç |
İZTO - Turizm, Seyahat Acentaları İşletmeleri Meslek Komite Temsilcisi |
9. |
Melih Demirel |
Dream Grubu Markalar Şefi |
10. |
Metin Saruhanlı |
Arpége Patisserie |
11. |
Muzaffer Özdamar |
IEU Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Mezunu |
12. |
Nihal Kadıoğlu Çevik |
İl Kültür Turizm Müdürlüğü |
13. |
Osman Sezener |
OD Urla – MA Urla – Pizza Venedik- Venedik Catering |
14. |
Ozan Kumbasar |
Urla Vino Locale |
15. |
Ömer Edip Ocakoğlu |
İl Milli Eğitim Müdürlü - Konak Alsancak Nevvar Salih İşgören Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi |
16. |
Ömer Kartın |
Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Gastronomi İhtisas Komite Başkanı |
17. |
Rıdvan Gürgönül |
İZTO - Pasta ve Şekerlemeler İşletmeleri Meslek Komite Temsilcisi |
18. |
Rıza Elibol |
Swissotel Büyük Efes |
19. |
Serap Ünal |
Ege İhracatçı Birlikleri |
20. |
Sezer Yiğit Altınkapı |
İZTO - Restoran, Kafe ve Eğlence Yerleri Meslek Komite Temsilcisi |
21. |
Tolga Gencer |
Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) – TÜRSAB yönetim kurulu üyesi |
22. |
Turgay Bucak |
İzmir Aşçılar Derneği Başkanı |
23. |
Yakup Demir |
İZTO - Ekmek ve Unlu Mamuller İşletmeleri Meslek Komite Temsilcisi |
24. |
Yeşim Gül Özdoğan |
Euronorm Danışmanlık Ve Eğitim Hizmetleri |
25. |
Yusuf Vangöl |
Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği |
26. |
Zeynep Tansuğ |
İzmir Ticaret Borsası Temsilci |
NEWS |ALL NEWS
Award-Winning Book Receives Great Interest
The book ‘Ege Otları (Aegean Herbs)’ authored by Asst. Prof. Dr. Betül Öztürk from Department of Gastronomy and Culinary Arts, Izmir University
Appointment ceremony for 104 academics
A special ceremony was held at Izmir University of Economics (IUE) for the 104 academics appointed to professorship, associate professorship, and assistant
Aegean flavors from the chefs of the future
Izmir University of Economics (IUE) Department of Gastronomy and Culinary Arts left its mark on the 6th Izmir GastroFest, organized this year with
They added flavor to GURMEFEST
GURMEFEST, one of the biggest food, drink and entertainment festivals of Izmir, was ‘flavored’ with the dishes prepared and presented by the
“Izmir and Bodrum will class up”
The MICHELIN Guide, one of the most prestigious restaurant rating systems in the world, has added Izmir and Bodrum to its Turkish
IUE graduates will prepare the flavors unique to Turkish cuisine
Bilsev Group, who is preparing to expand to Dubai this year with its Ferdi Baba, Fabrice Restaurant and Baba Pizza brands, will